Back to top

Se celebra la diada de la Mare de Déu del Camí de Cambrils més atípica

Durant el dia d'avui s'han pogut visitar els gegants i les bèsties, i s'ha celebrat la missa solemne i l'ofrena de flors a la mare de Déu.

La diada cambrilenca de la Mare de Déu del Camí arriba de la manera més atípica. La situació ha obligat a repensar els continguts i a buscar fórmules creatives que mantinguin el sentit i el simbolisme festiu tot garantint la seguretat.

Durant el dia d'avui els cambrilencs i cambrilenques han pogut visitar l'Ermita i veure la plantada de gegants i bèsties del Seguici Festiu, que enguany no han pogut realitzar el seu tradicional ball.  Tot i això, la il·lusió dels més petits no ha perdut força.

Les entitats locals són les protagonistes d'aquesta Festa Major i, tot i no poder realitzar el programa de festes com és habitual, l'alcaldessa de la ciutat, Camí Mendoza i Mercè assegura que "s'ha apostat per la part més cultural i mantenir l'esperit simbòlic de la festa major". D'altra banda, el Cap de Colla Tota l'Endenga, Josep Mª Masdéu, declara que "s'ha fet tot el possible per mantenir la festa, sempre respectant les mesures de seguretat".

L'Ermita de la Mare de Déu del Camí també ha acollit  Missa Solemne i l'Ofrena de Flors a la Mare de Déu.

Paraules clau:

Notícies relacionades