Back to top

“¡Sí! ¡Se presentan!”

Juan Carlos Sánchez anunciarà dimarts sota quines sigles concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. Aquest vespre s'espera que la direcció de la seva nova formació a nivell estatal ratifiqui que es presenten a Reus. Per la setmana vinent ja s'ha organitzat una festa en un restaurant.
Cartell del sopar organitzat per dissabte vinent

Els regidors de Ciutadans a Reus fan el pas endavant i es presentaran per una altra formació el 26 de maig. Aquesta formació, que ells mateixos confirmen que és desconeguda però que estudia presentar-se a Madrid i Barcelona, ha de decidir aquest vespre si els ratifica i els permet presentar-se sota les seves sigles a la capital del Baix Camp.

Raquel Tamar García no serà candidata de Ciutadans a Reus

Amb aquest anunci, Juan Carlos Sánchez llença un autèntic torpede a la línia de flotació de Ciutadans a Reus. Segons ha pogut saber Canal Reus aquesta pròxima setmana anunciarà que es presenta a les eleccions municipals i que ho farà amb dos dels seus regidors, Pepa Labrador i Guillem Figueras, tots ells expulsats del partit juntament amb l'encara portaveu del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament.

De moment s'espera un anunci polític dimarts amb el full de ruta de cara les pròximes setmanes, i dissabte ja s'ha organitzat un sopar en un restaurant de Reus on els tres regidors, amb Sánchez al capdavant, donaran explicacions de la seva aposta de cara les municipals.

La incògnita de Cs

El que s'albirava com una victòria còmoda a Reus del partit taronja ara fa un any, es pot convertir en una patacada important. Els militants donen ple suport a Sánchez. De fet, són ells els que els han esperonat a presentar-se, segons reconeixen fonts properes al fins ara líder de Ciutadans a Reus.

I a tot això, cal destacar que Ciutadans encara no ha presentat el seu cap de llista. Fonts del partit han confirmat a Canal Reus que Raquel Tamar García no serà la cap de llista, per bé que, amb tota seguretat, ocuparà els primers llocs de la candidatura. Segons apunten les mateixes fonts, el partit ha trobat un candidat alternatiu a Sánchez. Amb tot, el rellotge no para de córrer i tots els candidats van prenent posicions.