Back to top

El sector de l'hostaleria i el comerç cambrilenc, a punt per Nadal

L'ambient nadalenc ja ha envaït tots els racons i Cambrils no n'és una excepció. Des del sector de l'hostaleria i el comerç preveuen uns dies bons pel que fa a les vendes, que auguren que ajudaran a tancar el 2019 amb bon gust de boca.
Nadal

Els últims vestigis de 2019 arriben amb bones expectatives a les diferents entitats comercials i restauració de Cambrils.  L'auguri dels diferents empresaris de la localitat costanera és la que aquestes festes ajudaran a posar fi a un any amb dades de consum similars a la d'anys anteriors. En el cas de l'hostaleria, per exemple, veuen aquestes dates com una bona aposta per remarcar la capitalitat gastronòmica envers altres ciutats com ara Reus. Així ho destaca Arnau Bosch, membre de l'associació de restauració de Cambrils, qui apunta que en els darrers anys, són moltes les empreses que aprofiten la fama de la cuina del municipi per venir a celebrar el sopar d'aquestes festes.

Una percepció compartida des de les entitats comercials, que esperen que àmbits com el de serveis i alimentació tinguin feina aquests dies. Ara bé, reivindiquen que per convertir Cambrils en un eix comercial fort, caldria incidir més en certes qüestions, especialment pel que fa a la il·luminació. Tant des de la Unió de Botiguers com des de Vilacentre lamenten l'estat de Cambrils en aquest aspecte i reclamen una renovació de les llums de nadal arreu del municipi. 

Tot plegat en unes festes en què per segon any consecutiu, no hi haurà el tradicional Parc de Nadal que se celebrava al poliesportiu i s'aposta pels tallers a les places. Una iniciativa que ha estat ben rebuda pels comerciants, però matisen detalls que podrien enfortir-la. La pista de gel de la Unió de Botiguers de Cambrils, per la seva part, no s'instal·larà a la plaça Aragó, tal com era habitual. 

De fet, aquest és una de les reivindicacions que els botiguers cambrilencs han demanat a la carta als Reis, un enfortiment del sector amb una relació més directa amb el consistori pel que fa a les polítiques comercials.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades