Back to top

Sedera Reus 2018 ha recollit gairebé 1.200 signatures

La Plataforma està duent a terme una recollida de firmes després que el ple municipal tombés la seva moció on es demanava més participació ciutadana.
Sedera Reus 2018 ha recollit gairebé 1.200 signatures

El passat mes de setembre el col•lectiu Sedera Reus 2018 va iniciar una recollida de firmes per demanar a la ciutadania si els agradaria decidir sobre els terrenys de l'antiga fàbrica tèxtil. Després que presentessin una moció a través de la CUP i el ple municipal descartes la proposta, la plataforma segueix treballant en el seu objectiu. Amb prop de 1.200 signatures, el col•lectiu es vol obrir als barris de la ciutat. 

Cristian Muñoz és portaveu de la plataforma Sedera Reus 2018 i explica que "tenim més accions, seguim amb la recollida de firmes i ja en tenim prop de 1.200 i estem mirant de poder-nos obrir al barri Gaudí per tal que ens expliquin les seves carències i anar construint una mica més".

Per altra banda el col•lectiu també s'ha reunit amb el regidor d'urbanisme de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza. Segons la plataforma, el regidor va manifestar en la reunió que el projecte de Mercadona no estava descartat tot i que semblava més aviat aturat. El regidor també va expressar, segons el col•lectiu veïnal, que els vots electorals legitimen al Govern per decidir què fer durant el mandat.

"El que ens va dir el regidor Arza és que la política de l'Ajuntament és que ells organitzen i que la gestió de la ciutat no pot anar a toc d'assemblea. Aquí és on nosaltres discrepem", afegeix Muñoz.

El col·lectiu no descarta formar una plataforma a nivell ciutadà amb el cas de la sedera com a precedent, però amb l'objectiu d'aconseguir més participació ciutadana a l'hora de decidir sobre diferents espais de la ciutat. 

Notícies relacionades