Back to top

Segon concert familiar de Doctor Prats al Teatre Fortuny

Es podrà tornar a viure en directe Doctor Prats al Teatre Fortuny, el dia 10 de maig, a les 18:00 h per 15 euros
doctor prats

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha ampliat l'actuació prevista de Doctor Prats el pròxim dia 10 de maig amb una nova funció que es farà a les 18:00 h, després que s'hagin exhaurit les entrades del concert de les 12:00 h.

El popular grup de Terrassa i el Vallès farà al Teatre Fortuny l'espectacle "El Festribalet", un familiar pensat per a tots els públics.

El mateix grup explica que es tracta d'un show en el qual es convida al públic a viure la música en directe i la festa d'una manera molt especial tot repassant la trajectòria del grup, un show participatiu en el qual la canalla serà la protagonista.

Així doncs, hi haurà una nova oportunitat d'escoltar en directe Doctor Prats al Teatre Fortuny, el dia 10 de maig, a les 18:00 h. Les entrades tenen un preu únic de 15 euros (numerades).

Segona funció de "Maremar"

Aquest és el segon espectacle que ha hagut d'ampliar cartellera al Teatre Fortuny després que, tal com es va anunciar la setmana passada, es va programar una nova funció de "Maremar" de la companyia Dagoll Dagom.

El muntatge tornarà a Reus el dissabte dia 29 de febrer, a les 18:00 h i a les 21:00 h, i serà la darrera oportunitat de poder gaudir del musical, ja que finalitza la gira a la capital del Baix Camp.

"Maremar" és la història d'un pare i una filla que lluiten per retrobar-se, una de tantes històries en què la crueltat de la guerra fa separar famílies.

És també un cant a l'amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d'una família que lluiten pel seu retrobament.

Aquest és un espectacle musical, amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluís Llach, basat en "Pèricles, príncep de Tir", de William Shakespeare, a partir de la traducció de Salvador Oliva.

Paraules clau:

Notícies relacionades