Back to top

Segon dia de citació als jutjats

Mariona Quadrada, Edgar Fernández i Ricard Aragonès han declarat aquest matí als jutjats de Reus acusats d'organitzar les diferents mobilitzacions i els talls a les vies del tren la tardor passada.
Encausats CUP

FOTOGRAFIA: CEDIDA

Quadrada, Fernández i Aragonès citats al jutjats

Mariona Quadrada, Edgar Fernández i Ricard Aragonès han declarat aquest matí als jutjats de Reus acusats d'organitzar les diferents mobilitzacions i els talls a les vies durant el passat mes d'octubre, després de la publicació de la sentència dels presos polítics.

Oriol Ciruana, l'altre encausat

Tots ells vinculats a la CUP o a moviments independentistes se sumen a l'altre company encausat Oriol Ciurana, que ahir mateix també li van prendre declaració.

jUTJATS

Les mobilitzacions són necessàries

L'actual regidor i l'exregidora del consistori reusenc juntament amb el membre Endavant Baix Camp afirmen que 'han declarat a les preguntes de les seves defenses i que han confirmat que van ser presents a totes les mobilitzacions de la tardor a la ciutat reusenca'. De fet, tenen clar que mobilitzar-se és una eina necessària i que cap mena de repressió els aturarà.

Jutjats 2

'La solidaritat no és delicte'

I és que una cinquantena de persones han donat suport als encausats davant dels jutjats durant les seves declaracions subjectant una pancarta amb un missatge molt clar: 'La solidaritat no és delicte'. 

 

Notícies relacionades