Back to top

El segon llagut de Rem Cambrils ja té nom

El Club Rem Cambrils ha batejat oficialment aquest dissabte la seva segona embarcació. L'entitat, que va néixer fa prop d'un any i mig, ha celebrat un vermut al port per donar la benvinguda al nou llagut català.
Fotografia Llagut Posidònia

El segon llagut del Rem Cambrils ja té nom. Posidònia, la planta del Mediterrani fonamental per la seva biodiversitat, és ara també el nom de l'embarcació que permetrà al club cambrilenc seguir augmentant el seu gruix social.

A més de fomentar l'activitat esportiva i social, Rem Cambrils també compta amb una cinquantena de competidors. De cara a la temporada que ve, s'inicien dos nous equips femenins i ja seran 4 els grups del club que participaran en competicions oficials. La segona embarcació permet als esportistes mantenir el temps d'entrenament.

A l'acte hi han assistit representants de l'ajuntament. Ara fa un any, el club va denunciar la manca de suport municipal en l'adquisició del primer llagut. Amb el nou mandat, la regidoria d'esports ha optat per potenciar aquest esport aquàtic.

Vent d'Estrop i Rem Cambrils, els dos clubs de la ciutat, pretenen arribar a un acord amb Ports de la Generalitat i l'Ajuntament per millorar les instal·lacions i treballar perquè el rem a Cambrils pugui seguir creixent.