Back to top

El segon premi de la loteria cau a Salou i Vinyols

JORDI OLÀRIA GRAS

L'administració de La Pastoreta ha repartit al voltant de 2,5 milions d'euros del Sorteig de Nadal entre els premis menors, devolucions i terminacions.

Però el gruix d'aquests diners, en concret, un milió d'euros els han repartit amb el número 66.514. És el número aproximat al Gordo, tan sols canvia un número. Els beneficiaris són majoritàriament treballadors de la cooperativa de Vandellòs. Per dècim rebran 2.100 euros. La sort torna a somriure la Pastoreta. Salou ha venut una sèrie del segon premi de la loteria de Nadal. El mateix número ha arribat a Vinyols i els Arcs, on s'havia comprat un dècim. Al Tarragonès, l'administració número 3, al carrer Barcelona, és la segona vegada que reparteix un premi d'aquest sorteig amb només 5 anys d'història.

Alegria i disbauxa a l'administració de loteria número tres de Salou, que ha repartit una sèrie sencera del segon premi de la loteria de Nadal. Els administradors s'han passat el matí rebent felicitacions i festejant la notícia amb els vianants que passaven pel carrer de Barcelona. Els curiosos també s'han anat aplegant al voltant de l'establiment, així com un nombrós desplegament de mitjans de comunicació. El número 4.536 ha deixat, així, 1.250.000 euros en aquesta administració, 125.000 euros per a cada dècima premiat en un establiment que només té cinc anys d'història i que l'any 2013 ja va repartir un cinquè premi. El seu administrador, Amadeu Jové, explica que 'tota la sèrie s'ha venut a finestreta i ha estat molt tardana, ens va arribar a l'octubre. Creiem que és gent del poble que l'ha comprat, si fos a l'estiu podria ser gent de fora, però com que ens ha arribat a l'octubre ha de ser gent del poble'.

Samarretes i cartells d'encarreguen d'immortalitzar la fita, la de repartir un dels premis grossos d'aquest sorteig. Els que no han estat de sort segueixen pendents de la televisió per veure si, finalment, els cau alguna cosa. Mentrestant, el telèfon no para de sonar. Són familiars, amics i coneguts que no perden l'oportunitat de felicitar aquesta administració en un dia que, de ben segur, no oblidaran.

 

 

El segon premi també cau a Vinyols i els Arcs 

La Nuri porta un somriure d'orella a orella. El telèfon no para de sonar i rep visites constants de veïns. I té motius de sobres. Aquest estanc de Vinyols i els Arcs ha venut un dècim del segon premi de la Loteria de Nadal. I el millor de tot, només reparteix dècims des de fa un mes. 125.000 euros de premi per algun afortunat.

L'estanc ha estat el punt de trobada improvisat per als vinyolencs. No era el primer cop que tocava una piconada de sort. Ja fa anys una botiga del municipi va vendre un cinquè premi. Aquest cop, però, l'esclat d'alegria és majúscul per al veïnat. Se senten part també del premi.

Ara el misteri és trobar l'afortunat. Díficil de detectar tenint en compte que l'estanc està situat a la carretera de Reus i, per tant, un lloc de pas.

 

 

Reus no té fortuna en la loteria de Nadal

Tot i tocar un segon premi en algunes poblacions del territori, la demarcació de Tarragona és una de les 5 províncies de l'estat espanyol on mai ha tocat el primer premi de la Loteria de Nadal. Reus no té sort des del 2011 quan va caure un cinquè premi a l'Administració de Loteria La Pastoreta. La capital del Baix Camp va viure un dels moments amb més fortuna un 6 de gener del 2008, al sorteig de 'El Niño', quan va caure integrament el segon premi a Reus.

Fa exactament 5 anys d'aquesta imatge. La darrera vegada que va somriure la sort a Reus. Va ser a l'Administració de loteria La Pastoreta, que va rebre un cinquè premi. El número 3643 va portar l'alegria a Reus i va repartir 1,8 milions d'euros.

Des de llavors, res de res. Aquesta però no ha estat l'única vegada que la capital del Baix Camp ha tingut fortuna. En el sorteig del 2009 va caure un quart premi a la mateixa administració i el 6 de gener del 2008, el major premi repartit. El sorteig de 'El Niño' va deixar un segon premi a Reus amb el número 71098. Un premi que va desfermar l'alegria de grans i petits.