Back to top

Sellarès, operat d'un càncer testicular

SILVIA ANDREO

Al davanter del club de futbol Reus Deportiu Marc Sellarès li han diagnosticat un càncer testicular. El futbolista que es va perdre el partit de play-off contra el Ferrol per aquest motiu ha volgut anunciar-ho avui públicament. Ara haurà d’afrontar un període de recuperació després d’haver estat operat i espera en un mes i mig poder fer vida normal i tornar a jugar a futbol.

Marc Sellarès ha comparegut aquest migdia davant els mitjans de comunicació. El davanter es va perdre el partit de tornada contra el Racing de Ferrol, segons el club perquè el dimecres 27 havia estat operat d’una apendicitis aguda. Avui el mateix jugador ha volgut explicar els veritables motius.

Ara li espera un període de recuperació d’un mes i mig. A partir de dilluns comença tractament.

Acompanyat del president, Selllarès ha volgut agraïr a tot el personal sanitari de l’Hospital d’Igualada on van diagnosticar-li el tumor, al club i als companys d’equip que l’han ajudat molt per afrontar aquest cop. Marc Sellarès va arribar a la capital del Baix Camp l’estiu passat procedent del Llagostera.

El futbolista de 35 anys ha aportat experiència a la gespa i al vestuari i gols, concretament 7 ha marcat el davanter aquesta temporada. Sellarès acaba contracte amb el Reus aquest 30 de juny però el club li ha transmès que vol que continuï.