A semifinals per la porta gran

El Reus Deportiu d’hoquei s’ha classificat per les semifinals de la Copa del Rei amb una victòria per 2 a 5 contra el Voltregà. Partit que el conjunt reusenc ha guanyat amb una gran segona part. El Reus Deportiu s’ha imposat al Voltregà per 2 a 5 i disputarà les semifinals de Copa del Rei contra el Vendrell aquest dissabte a la tarda.

El conjunt osonenc ha començat manant en el marcador amb una falta directa de Xevi Armengol que ha aturat Roger Molina, però el refús ha impactat en el capità Casanovas que ha introduït la bola a la seva pròpia porteria al minut 3.

El Reus Deportiu no s’ha enfonsat i ha disposat d’una falta directa que Roger Torelló ha aturat. El Reus ho ha seguit provant amb paciència i al minut 7 Xavi Costa ha fet la igualada aprofitant una gran passada interior de Xavi Rubio i enganyant completament al porter Torelló.

El Voltregà però ha seguit amb força i ha trobat premi al minut 15, amb un golàs d’Àlex Rodríguez amb un xut llunyà que ha sorprès al porter Roger Molina. El Reus ha tornat a empatar l’encontre al minut 21, obra de Xavi Costa, transformant un penal i fent el seu segon gol de la nit.

A la represa, una ràpida transició en contracop conduïda per Casanovas i assistida per Jepi Selva ha posat per davant els roig-i-negres, amb la signatura del capità reusenc. Gol que ha fet que el Reus res sentís més còmode sobre la pista i comencés a dominar l’encontre.

Al minut 34, Xavi Costa ha completat el seu hattrick personal gràcies a una altra bona assistència de Xavi Rúbio que ha deixat sol al killer reusenc per marcar el quart. Quan més apretava el Voltregà, els homes de Domínguez han sentenciat el partit amb una bola robada per Jepi Selva qui després d’una ràpida transició ha batut a Roger Torelló en un un contra un resolt a la perfecció.

El 2 a 5 de Jepi Selva ha portat el deliri a la grada preferent del Pavelló 11 de Setembre de Lleida, gairebé plena de seguidors roig-i-negres. El Reus ara s’enfrontarà al Moritxz Vendrell, aquest dissabte a les 3 de la tarda.