Back to top

"Sempre pensaven en el Jaume i ell hi era"

La figura del perruquer cambrilenc, Jaume Príncep, és homenatjada pels seus familiars a través d'una exposició que es pot visitar fins al 10 d'agost al Centre Cultural de Cambrils. La mostra combina una sèrie de fotografies domèstiques amb un conjunt de perruques que el mateix Príncep va preparar per a la seva exposició sobre pentinats històrics, en un recorregut que repassa la memòria d'aquest veí de Cambrils
Una de les fotografies de l'exposició

Tota una vida dedicada a la perruqueria. Aquesta és l'estela que ha deixat el cambrilenc Jaume Príncep, a qui la seva família ret homenatge aquest estiu amb una exposició de fotografies domèstiques i on també es recullen alguns models de pentinats històrics que el mateix Príncep va preparar per a una mostra fa uns anys. "Ell estava a l'avantguarda del moment, tant en perruqueria, com en maquillatge i assessoria de la imatge", explica l'organitzador de l'exposició i parella de Príncep, Ferran Moran.

Segons expliquen els familiars del perruquer, Príncep compaginava la feina en passarel·les de primer ordre, com Barcelona, Paris o Milà, amb el seu petit negoci a Cambrils. A més, col·laborava amb diverses entitats municipals, com ara La Teca Teatre. "Ell estava molt vinculat a Cambrils i sempre comptaven amb ell en tot. Sempre pensaven en el Jaume i ell hi era, allà", assegura Moran.  

El dia 11 de juliol va fer un any de la seva mort, a causa d'un càncer de pulmó. "Fer-li memòria i homenatge", en paraules de Moran, és el que volen fer ara els seus familiars per tal de recordar la seva figura. La mostra es pot visitar fins al 10 d'agost al Centre Cultural de Cambrils.

Paraules clau: