Back to top

Ser a l'èlit europea passa per guanyar al Moritz Vendrell

JORDI OLÀRIA GRAS - ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu es juga ser o no ser a la lliga europea demà dissabte a les 8 de la tarda. El conjunt d'Enrico Mariotti es veurà les cares davant del Moritz Vendrell, equip que ostenta actualment la quarta plaça. Els roig-i-negres necessiten guanyar si volen tornar a l'elit europea dos anys després.

Partit de vida o mort. El Reus Deportiu rep al Moritz Vendrell al Palau d'Esports en el que serà una autèntica final. Els reusencs necessiten guanyar per avançar al Vendrell en la classificació de l'hoquei lliga, i per tant, ocupar la tan desitjada quarta plaça, que dóna accés a la lliga europea.

Aquest serà el darrer partit de Roger Molina defensant la samarreta roig-i-negra, l'últim encontre a les ordres d'Enrico Mariotti.

Després de la dura derrota contra el Barça per 7 gols a 3 el Reus espera un Palau d'Esports ple de gom a gom. Per tal de motivar l'assistència de públic, el club ha organitzat un vermut electrònic on per només 1€ pots aconseguir una consumició i una entrada per aquest decisiu partit.