Back to top

Ser més efectius passa per superar l'Alcoi

SILVIA ANDREO

Millorar la imatge i ser més efectius. Són els objectius del Reus Deportiu d’hoquei que en les darreres jornades no acaba de trobar bones sensacions sobre la pista. Demà a les 9 del vespre el conjunt d’Alejandro Domínguez rebrà l’Alcoi al Palau d’Esports, serà una bona oportunitat per revertir la situació.

El Reus Deportiu necessita guanyar però desplegant un bon joc. Els roig-i-negres fa 4 jornades que no perden en lliga però no convencen.
Van salvar un empat i de penal en els darrers segons de la pista del Lleida el passat dimarts, van guanyar al Diessbach però amb una imatge pobre i l’eliminació en el primer partit dela Copadel Rei mantenen les alarmes enceses al voltant de l’equip.

Demà és el moment per canviar la situació. L’Alcoi arriba al palau ferit per la golejada a la seva pista contra el líder, el Barça per2 a8  i després de tres jornades sense guanyar. Amb 30 punts és desè a la taula. Només 2 punts separen els reusencs dels seus màxims perseguidors, Cerceda i Vendrell. Demà toca guanyar si volen seguir al quart lloc.