Back to top

Sergents de la policia local porten l'Ajuntament als jutjats per uns plusos

El judici està previst per al maig del 2018 i el consistori ja ha manifestat que esperarà una resolució en ferm abans de realitzar qualsevol moviment
Una de les entrades a les instal·lacions de la Policia Local de Cambrils

L'Ajuntament de Cambrils haurà d'afrontar dos recursos presentats per sergents, membres del cos de la Policia Local, que demanen el pagament dels plusos de responsabilitat i guàrdies. Així ho ha anunciat l'equip de govern en la sessió plenària d'aquest maig, en resposta a una pregunta formulada pel grup municipal de Ciutadans.

En aquest sentit, el regidor de Personal de l'Ajuntament de Cambrils, Jaume Gila, ha manifestat que ja han remès tota la documentació necessària de l'expedient al jutjat que porta el cas. "El jutjat ens ha requerit la documentació per a justificar aquestes demanades i que ja s'ha aportat i, per tant, estem pendents de judici", ha assenyalat Gila.

El judici està previst per al mes de maig de 2018 i l'equip de govern ha assegurat que esperarà una resolució en ferm o l'entrada en vigor de la Relació de Llocs de Treball abans de realitzar qualsevol moviment al respecte perquè, segons expliquen, la demanda dels sergents no està prevista en el reglament de la Policia Local.