Back to top

Sergi Pedret nomenat nou alcalde de Riudoms

D'es d'aquest migdia Riudoms té nou alcalde. Sergi Pedret, alcalde en funcions en substitució de Josep Cruset que va deixar el càrrec per assumir la presidència del Port de Tarragona, ha estat nomenat alcalde en el Ple Municipal d'aquest dissabte.
pedret nou batlle

Pedret ha estat elegit alcalde amb els nou vots del seu grup municipal i els quatre vots en blanc dels grups de l’oposició, dos regidors de les CUP i dos d'ERC. En el seu discurs, ha destacat el avanços realitzat pel Govern Municipal en matèria d’equipaments i serveis, però també ha senyalat que "queda feina per fer i això em motiva, i ens motiva a l’Equip de Govern, per a aixecar-nos cada dia per seguir treballant en benefici del nostre poble; per fer un poble on -junts- continuem transformant les mancances en oportunitats".

Moments abans del nou nomenament, Eugenia Montalvo, que substitueix Cruset en el ple municipal, ha pres possessió de l’acta de regidora.

Sergi Pedret, fins ara regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica, té 35 anys d’edat, i en fa més de tres que està al capdavant d’una de les regidories clau d’aquest mandat municipal 2015-2019. És empresari del sector comercial de subministraments industrials, casat i pare de dues filles, i és una persona molt activa en el teixit associatiu de Riudoms i molt implicada en moltes iniciatives locals que el fan un gran coneixedor de la realitat social de Riudoms.

Paraules clau:

Notícies relacionades