Back to top

Sergi Roberto, convidat estrella del 50è aniversari del CE Santes Creus

L'entitat esportiva celebrà l'acte de cloenda del 50è aniversari el proper dijous 28 de setembre. El club espera la presència del voltant d'unes 1.300 i 1.500 persones.
cloenda santes creus

El Pavelló Olímpic de Reus es vestirà de gala el proper dijous 28 de setembre a les 19:00 hores per celebrar l'acte de cloenda del 50è aniversari del Club Esportiu Santes Creus. L'entitat esportiva espera una presència d'entre unes 1.300 i 1.500 persones entre esportistes, familiars i amics. A més, també hi haurà una visita especial. El jugador del Barça Sergi Roberto, ex futbolista del Santes Creus durant 4 temporades.

En l'acte els equips del club es faran una fotografia amb Sergi Roberto i després tindran lloc els parlaments. Un acte senzill que pretén homenatjar cada una de les persones que formen la família del Santes Creus. Això sí, tothom que hi assisteixi, sota prèvia invitació, participarà d'un sorteig ben especial. "Totes les invitacions porten un número i es farà el sorteig d'una samarreta de Sergi Roberto firmada per ell", ha explicat Ramon Alabart, president del CE Santes Creus

La festa del Pavelló Olímpic tindrà lloc dijous 28 de setembre a les 19:00 hores de la tarda. Mitja hora abans, en un acte íntim i tancat al públic, s'homenatjarà a Pep Amigó. Un nen que jugava al Santes Creus i que va morir de manera tràgica ara fa 3 anys. Club i Ajuntament de Reus han decidit posar el seu nom en un dels camps de futbol 7 de la instal·lació reusenca.

Notícies relacionades