Back to top

Sergio Canales guanya el bronze al mundial de patinatge

El patinador del Reus Deportiu ha aconseguit la tercera posició al pòdium després de participar al programa llarg del mundial absolut.

El patinador del Reus Deportiu, Sergio Canales ha aconseguit la tercera posició al pòdium després de participar al programa llarg del mundial absolut en el marcd els World Roller Games 2019

El roig-i-negre Sergi Canales suma la segona medalla del Reus Deportiu als World Roller Games que s'estan celebrant a Barcelona. El patinador ha guanyat la medalla de bronze al mundial absolut masculí disputat aquest dissabte al Palau Sant Jordi després d'aconseguir la segona posició al programa curt el divendres, una prova classificatòria que Canales va superar amb 80,34 punts. El patinador ha aconseguit mantenir-se dins del pòdium en aquesta segona ronda amb una actuació imponent. Aquesta victòria se suma a la de Pau García, campió del món en categoria júnior.

Per altra banda, Nàdia Iglesias, també patinadora del club reusenc ha quedat en 12a posició al programa llarg després de quedar en el 16è lloc a la classificació de disc curt.

Aquest diumenge a la tarda, el grup Xou Gran del Reus Deportiu també participa en els jocs mundials de disciplines de patí, una competició que finalitza després de les modalitats Xou.

Notícies relacionades