Back to top

El servei de taxis cau un 80% a Reus per culpa del coronavirus

Segons l’Associació de Taxistes de Reus, només treballa el 20% de la plantilla des de l’inici de la crisi.
taxis

Només un 20% de la plantilla de taxistes de Reus està al carrer aquesta setmana, la primera en què s’ha decretat el confinament de la població.

Tan sols deu cotxes estan oferint serveis aquests dies a la capital del Baix Camp durant aquests dies. L’Ajuntament de Reus, seguint les indicacions publicades al Butlletí Oficial de l’Estat, ha posat l’accent en aquests treballadors, ordenant mesures de prevenció que els taxistes porten dies aplicant. David Martínez, president de l'entitat de taxis de la ciutat, apunta que fa dies que han extremat les precaucions i les neteges dels vehicles abans i després de cada servei.

Preocupats pel futur a curt i llarg termini

Es tracta d’una situació que més enllà de l’àmbit sanitari, també preocupa en l’àmbit laboral. En els darrers dies, les trucades per fer serveis han caigut un 80%, segons l’associació de taxistes de Reus. De fet, el seu president, David Martínez, posa la mirada en la recuperació a la normalitat, un escenari que de moment veu lluny.

Amb la por d’encadenar una temporada fluixa amb una lenta tornada a la quotidianitat i amb una Setmana Santa en quarentena, els taxistes miren al futur amb escepticisme.

ok

Notícies relacionades