Back to top

S’estrena el nou portal web Riudoms Turisme

Ahir al vespre l’Ajuntament de Riudoms va presentar la nova pàgina web amb la informació i l’oferta d’interès turístic del municipi

Aquesta iniciativa és una de les accions que contempla el Pla de Dinamització i Competitivitat Turística de Riudoms, aprovat l’any 2019 amb l’objectiu de convertir Riudoms en destinació de referència per la descoberta del trajecte de vida de Gaudí i la seva connexió amb la natura, possibilitant la descoberta dels productes locals, la seva història, patrimoni i esdeveniments.

El portal web es pot consultar a www.riudomsturisme.cat i dona resposta a les diferents fases de consum del turista a internet: la seducció, mitjançant una interfície atractiva, la organització de l’excursió o viatge i la possibilitat de reserva directa.

El web incorpora també una secció d’experiències concretes i un espai per a compartir continguts, sent una eina viva que s’anirà actualitzant i vinculant també a les xarxes socials. Riudoms Turisme es tracta precisament d’una acció estratègica de comunicació i promoció. Tal com explica l’alcalde Sergi Pedret: .

L’acte de presentació, de petit format i amb les mesures de prevenció necessàries, es va celebrar a la sala multiús del Casal Riudomenc a les 9 del vespre i va acollir els agents implicats en aquesta iniciativa com els propietaris dels establiments turístics activitats d’oci turístic, restauradors i productors locals que es troben al terme municipal de Riudoms.

Mentrestant, la resta de població podien seguir l’acte virtualment a través del canal en directe del Facebook de l’Ajuntament.

Vine a Gaudí

En el darrer any, l’Equip de Govern ja havia posat en marxa algunes accions del Pla, que defineix un full de ruta per promocionar la oferta turística, cultural i comercial del municipi.

Així, l’any passat es va crear la marca turística de Riudoms “Vine a Gaudí” amb un logotip en forma de caragol en trencadís, abocant a la natura i a l’estètica del geni.

També el desembre es va inaugurar la Ruta Gaudí Riudoms, itinerari pels carrers del nucli antic del poble que fa parada als diferents punts o edificis que van tenir alguna vinculació amb l’infant Gaudí i que en forma de 12 panells informatius, es converteixen en el fil conductor per conèixer la seva història,
finalitzant amb l’estàtua del famós arquitecte a les escales de la Plaça de l’Església.

L’Ajuntament incorpora un tècnic de promoció municipal

Durant l’acte, també es va presentar el nou tècnic de promoció econòmica i turística que ha incorporat recentment l’Ajuntament, qui se n’ocuparà de posar en marxa les accions que recullen el Pla de Dinamització Comercial i el Pla de Dinamització Turística del municipi. , així ho concreta la Regidora de Promoció Municipal, Inma Parra.

Paraules clau:

Notícies relacionades