Set de victòria

El Reus es retroba amb el triomf després d'imposar-se contra el CH Palafrugell, en un partit marcat per les estrenes de Felipe Castro i Ferran Giménez com a golejadors i pel debut dels joves Diego Rojas, Pol Cabré i el porter Gerard Montes.

El Reus Deportiu Miró tenia set de victòria i l'ha saciat contra el CH Palafrugell. Dos minuts han necessitat els de Jordi Garcia per marcar el primer gol. Marc Julià en una cavalcada individual ha superat la porteria defensada per Marcel Luzón. Minuts després, l'olotí ha aprofitat una passada de Felipe Castro per tornar a marcar, des de fora de l'àrea.

El partit ha estat marcat per les estrenes, tant per debuts com per gols. Ferran Giménez ha marcat el tercer en desviar voluntàriament un xut des de més enllà del mig del camp d'Àlex Rodríguez. Primer gol de Giménez amb la samarreta del primer equip aquesta temporada.

hoquei

Sentència abans del descans

Sense que el Palafrugell pogués reaccionar, el Reus ha continuat amb la piconadora. Pablo del Río ha estat l'autor del 4-0. Un contraatac conduït per Marc Julià ha acabat amb l'olotí cedint-li la pilota al gallec per anotar el quart. Els de Jordi Garcia han continuat amb la tònica habitual dels darrers partits al Palau: partit sentenciat abans del descans.

Un contraatac dels palafrugellencs ha finalitzat amb "Caco" Ceschim perforant la porteria de Càndid Ballart. Segons després, els mateixos protagonistes s'han desafiat en una falta directa, però en aquesta ocasió, Ballart ha evitat el segon gol de Ceschim i s'ha arribat al descans amb el 4-1.

Reus Deportiu Miró - CE Noia Freixenet per començar l'OK Lliga

Castro golejador

El mateix duel de la primera part entre Ballart i Ceschim s'ha repetit amb el mateix final a l'inici del segon temps. I del possible 4-2 al 6-1 s'hi ha passat en un tres i no res. Felipe Castro s'ha estrenat com a golejador amb el Reus Deportiu Miró amb dos gols en un parell de minuts. En el primer, el xilè ha aprofitat un refús de Luzón provocat per ell mateix, mentre que en el segon, Castro ha anotat després d'una assistència de Marc Julià.

Per si amb el 6-1 el partit no estava sentenciat, Àlex Rodríguez ha marcat el darrer gol roig-i-negre. Luzón li ha aturat una pena màxima, però el 27 reusenc no ha malgastat el refús per situar el setè gol local al Palau d'Esports.

FOTOGRAFIES D'ARXIU

Debut rere debut

Amb el partit sentenciat, Jordi Garcia ha fet debutar als joves Diego Rojas, Pol Cabré i al porter Gerard Montes, que tornava a la convocatòria després d'una lesió. Borja Ramon i Sergi Canet han maquillat el marcador i han col·locat el definitiu 7-3. Victòria necessària per a un Reus Deportiu Miró que ha disputat el partit amb les baixes de Raül Marín, Pablo Nájera i Joan Salvat.

Amb aquest resultat, el Reus continua tercer a l'OK Lliga i com a màxim golejador de la competició, a 10 punts del Deportivo Liceo i a 5 del Barça. Dissabte vinent els ganxets tancaran l'any visitant la pista del Lloret.