Back to top

Setmana d'alts i baixos per al CF Reus

Tot i que el CF Reus s'agafa amb força a la Tercera Divisió, els reusencs també podrien perdre aquesta categoria. I és que malgrat que Cliffton Onolfo hauria pagat els 30.000 euros en concepte d'aval, l'americà ho hauria fet a través d'un advocat no acreditat.
Estadi Municipal de Reus

L'ambient que es respira, avui dia, a l'Estadi Municipal de Reus és molt diferent del que trobàvem ara fa un any. Ni jugadors, ni equip tècnic, ni treballadors. De fet, ja fa 3 mesos que la gespa de l'estadi no acaricia cap pilota.

No obstant això, el CF Reus s'agafa amb força a la Tercera Divisió i a Primera Catalana. Unes categories que segons han avançat alguns mitjans locals també podrien desaparèixer per als roig-i-negres. I és que malgrat que Cliffton Onolfo va assegurar que pagaria 30.000 euros en concepte d'aval per poder jugar a Tercera Divisió, sembla que ho hauria fet a través d'un advocat no acreditat. Concretament, Onolfo hauria abonat aquests diners de la seva butxaca i no a través de l'administrador concursal, David López.

Per aquest motiu, i segons ha avançat reusdigital.cat, la Federació Catalana de Futbol hauria donat menys de 48 hores al club reusenc per acreditar que l'administrador concursal també dona llum verda a aquest ingrés.

Uns 30.000 euros que no serviran de res, si no s'acaben d'abonar els 2,2 milions d'euros que encara es deuen als jugadors del primer equip i del filial. De fet, si no s'abonen en tres setmanes, l'equip serà expulsat de Tercera Divisió a la segona jornada de lliga. Per tant, la llarga agonia que arrossega el club des del passat mes d'octubre podria arribar a la seva fi. Ara, però, només caldrà esperar per saber si es tracta d'un final esperançador o, per contra, es xiula el final del partit.

L'Extremadura UD compra els torns d'accés de l'Estadi

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer que els torns d'accés a l'Estadi Municipal de Reus han estat adquirits per l'Extremadura Unión Deportiva. Una maquinària que LaLiga va obligar al CF Reus a instal·lar l'any passat per tal de poder fer un control més exhaustiu dels seguidors durant els dies de partit. Ara, i després d'haver pagat 200.000 euros a LaLiga, l'equip d'Almendralejo s'ha apoderat de la maquinària. 

Aquest, però, no és l'únic canvi d'imatge que ha patit l'Estadi Municipal. I és que al llarg d'aquesta setmana, ja s'han pogut començar a veure alguns treballadors municipals dins l'Estadi, per tal de millorar l'estat de la gesta, així com de la resta d'instal·lacions esportives. Uns treballs que finalitzaran a finals d'agost, per tal que el juvenil del CF Reus pugui continuar competint al màxim nivell.

Paraules clau: