Back to top

S'exhaureixen les invitacions pel campament de Reis a Reus en poques hores

En poques hores s'han acabat les 3.000 invitacions per veure Ses Majestats els Reis d'Orient. L'Ajuntament n'estudiarà una possible ampliació

Si la darrera fornada dels Bons Reus van durar 24 hores, les invitacions per a veure els Reis Mags aquest 2021 a Reus s'han exhaurit en poca estona. Aquest dimarts al matí l'Ajuntament explicava com es podien aconseguir, a través de la web de Reus Cultura, i a primera hora de la tarda ja no hi havien invitacions disponibles. I és que el consistori havia posat a disposició 3.000 invitacions perquè, atenent a les mesures COVID, només es permetia l'accés en grups de sis persones a intervals de 5 minuts. 

Possible ampliació

L'Ajuntament ha comunicat que estudiarà la possibilitat d'ampliar el nombre d'invitacions disponibles, i que en el cas de trobar la fórmula que ho faci possible ho comunicarà en els pròxims dies 

Queixes a les xarxes socials

Evidentment la situació ha indignat a totes aquelles persones que no han pogut aconseguir la invitació. Més tenint en compte que els Reis Mags d'Orient venen només un cop l'any a la ciutat i que quan ho fan, ho fan per arrancar els somriures de totes les criatures i també de més d'un adult.

Enguany la situació pandèmica ha obligat a aparcar la cavalcada i a proposar aquesta mesura intel·ligent i diferent per permetre el contacte entre els xiquets i els 'Reixos'. Ara bé, molts ciutadans reclamen que els Ses Majestats arribin abans a la ciutat i que s'ampliï el nombre d'invitacions perquè són moltes les criatures que es quedaran sense veure'ls. 

Paraules clau:

Notícies relacionades