Back to top

S’imaginen fer 1 metre d’alçada i ser dels millors esportistes del món?

MARIA LUCEA

En Joan Pahisa fa un metre d'alçada i és jugador de tennis taula en la categoria de persones baixes. La seva és una història plena de valors educatius que els alumnes de quart de primària de l’escola Vidal i Barraquer de Cambrils han pogut escoltar de la mà del seu protagonista.

En Joan Pahisa és jugador de tennis taula i ha representat la selecció espanyola en un Mundials. El seu metre d’estatura no li ha impedit mai realitzat tot allò que s’ha proposat.

Ara es dedica a explicar la seva experiència a les escoles, i els alumnes del col•legi Vidal i Barraquer de Cambrils ha pogut escoltar de la mà de Pahisa tota una història de superació i esforç.

En Pahisa porta 13 anys practicant tennis taula i reconeix que aquest esport li serveix d’allò més per explicar als infants valors necessaris per a la societat.

Des de l’escola Vidal i Barraquer han considerat una iniciativa excel•lent la tasca de sensibilització i normalització de la discapacitat.

Amb aquesta lliçó els alumnes han après a deixar de banda els prejudicis i pensar que l’esperit de superació pot més que no la condició física.