Back to top

S'incrementarà la presència policial al passeig marítim de Cambrils

Així ho ha anunciat el regidor de Protecció Ciutadana en declaracions a Canal Reus.
port

Amb la voluntat d'evitar un relaxament de la població envers les mesures de seguretat, des de la regidoria de Protecció Ciutadana de Cambrils s'apunta que els agents intensificaran els controls policials al passeig marítim aquest cap de setmana, davant les noves mesures proposades pel govern espanyol.

Precisament per no propiciar aglomeracions, el govern local ha optat per no tancar l’accés a les platges, tot i que reclama un autocontrol per part de la ciutadania cambrilenca. La tasca dels agents de la policia local, segons el regidor Lluís Abella, serà la d’assessorar a la població sobre què es pot fer i què no. Tot això, en un municipi on la mitjana d’actes per incompliment del confinament és d’una quinzena diàries.

Una quinzena de sancions diàries

Segons Abella, cada dia s'interposen una mitjana de quinze denúncies diàries a Cambrils per saltar-se el confinament. Una situació que busquen evitar aquest cap de setmana, amb les noves mesures dictaminades pel govern espanyol. Per tot plegat, fan una crida al sentit comú. 

Paral·lelament, preguntat per la resta de delictes d'aquests dies, Abella reconeix que hi ha hagut una baixada important pel que fa a delictes contra la propietat privada, a causa de l'estat d'alarma i la restricció de la mobilitat.

Notícies relacionades