Back to top

S'inicia una recollida de firmes per soterrar els contenidors de l'Eixample Platja

Els veïns de l'Eixample Platja, a Cambrils, no veuen amb bons ulls el model actual de contenidors de la brossa al barri. Des de l'estiu, els contenidors soterrats han donat pas als de superfície. Una aposta que des del consistori es defineix com a més higiènica, però que no acaba de fer el pes al veïnat. Avui s'ha engegat una campanya de recollida de firmes per demanar un canvi.
eixample

El canvi de contenidors de brossa al barri de l'Eixample Platja no acaba d'agradar al veïnat. És per aquest motiu que a partir d'aquest dijous s'ha posat en marxa una campanya per recollir firmes per demanar la substitució dels models actuals de superfície pels contenidors soterrats. L'associació de veïns posa de manifest la sèrie d'inconvenients que troben en aquesta situació.

Per la seva part, des del consistori al·leguen a motius d'higiene per defensar els contenidors de superfície i apunten que està prevista una obra que els faci més accessible a tots els públics.

La recollida de firmes s'allargarà durant un mes i els participants podran opinar tant si estan d'acord amb el model actual o per si del contrari, prefereixen tornar al model antic, amb els contenidors soterrats. Tot i així, la proposta final haurà de ser debatuda pels tècnics de l'ajuntament i si s'escau, l'equip de govern haurà de decidir què fer amb tot plegat.