Back to top

Solidaritat a la carta

Una cadena de restaurants cambrilencs s'ha sumat a una iniciativa solidària animant a la seva clientela a col•laborar econòmicament a la lluita contra el càncer. A través de petits donatius inclosos en els menús o bé a la carta, els usuaris poden col•laborar amb la investigació envers aquesta malaltia. La campanya s'ha estrenat aquesta setmana i s'allargarà fins a l'abril.
lliga

Menjar i a la vegada col·laborar amb la investigació contra el càncer. És l'objectiu d'una campanya impulsada des de la Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre i una cadena de restauració de Cambrils. Els clients de tres locals, el Moraima, Puerto Madeiro i Al Lamborghini, podran escollir destinar una donació inclosa en els seus plats a aquesta causa.

La campanya s'allargarà uns dos mesos, fins al 14 d'abril, quan posarà el punt final. En aquesta acció, no es posa tant el focus en la quantitat de diners que s'acabi recaptant, sinó en l'acció i la voluntat que hi ha al darrere.

S'estima que aquest any 2019 es diagnosticaran a la demarcació de Tarragona un total d'uns 4.500 nous casos de càncer dels quals un 60% en homes i un 40% en dones. Amb aquesta iniciativa, es vol apostar per la investigació mèdica per erradicar en un futur la malaltia.