Back to top

Soprano i baríton actuen a la Sala Santa Llúcia

Música i cant han estat els protagonistes d'aquest diumenge a la Sala Santa Llúcia, on la soprano Cesca Martínez i el baríton Miquel Font, han cantat, acompanyats de dos músics, un repertori de cançons de tota la vida. Dolors Quintana ha presentat l'espectacle.
soprano reusenca a la sala santa llúcia

Amb "Sabor a mí", la reusenca Cesca Martínez ha donat el tret de sortida a la tarda musical de la sala Santa Llúcia. Acompanyada de la pianista Alícia Gutiérrez i de l'acordionista Joan Pujol, Martínez ha cantat un repertori molt variat: "tota la primera part serà a base de tangos, boleros, algunes melodies també... és música de sempre, d'abans, d'avui, de sempre, música d'aquesta eterna, podríem dir. Llavors la segona part serà tot música catalana, música de la terra, música molt sentida.

L'altre protagonista de la tarda ha estat el valencià Miguel Font, un baríton de llarga trajectòria artística que s'ha anat alternant amb la soprano Martínez en un concert en què el públic ha gaudit molt. Font explica que "en algunes cançons, que són conegudes per tots, les cançons catalanes segur que seran cantades i aplaudides al ritme per la gent, i les cançons conegudes les cantaran una mica per ells".

Aquest duet de cantants no és la primera vegada que actua a la Sala Santa Llúcia, tal i com recorden la Maite Pujades i la Manuela Hernández, que avui també es troben entre el públic.

El diumenge, 10 de febrer, el mateix espai acollirà la representació del Grup de Teatre Vilaplana "Memòries d'una guerra", en el marc del cicle de teatre alternatiu.

Paraules clau: