Back to top

Sorpresa per una campanya que imita la imatge del PSC

Apareixen diversos cartells amb l'estètica del PSC i Podem a Reus. Els Socialistes n'han negat l'autoria
jordis

Imatge: twitter @MiquelSaperas

Unes piulades al twitter del reusenc Miquel Saperas (@miquelsaperas) han revolucionat aquest dimarts les xarxes socials de tot el país.

En elles es feia ressó d'uns cartells apareguts a Reus, que semblaven editats pel PSC, on entre altres missatges denunciaven l'empresonament preventiu de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. 

Les reaccions no es van fer esperar, ja que molts internautes reaccionaven indignats considerant d'"hipòcrita" l'actitud del PSC denunciant, presumptament, aquesta situació. 

La mateixa imatge corporativa

Els cartells, que es poden veure en alguns carrers de la capital del Baix Camp, reprodueixen amb molta precisió la imatge corporativa del PSC, tan pel color, la tipografia com el símbol del cor que van emprar en la darrera campanya electoral. Alguns dels cartells també recorden els colors corporatius de Podem. 

psc
Twitter @MiquelSaperas

Contra la presó preventiva dels "Jordis"

Els cartells, en català i en castellà, tenen fotos i imatges amb diverses reivindicacions, acompanyats sempre del lema "No hi ha dret" i "Fes que no torni a passar". Alguns dels missatges denuncien els dos anys de presó preventiva dels Jordis, la corrupció de Bàrcenas o el "racisme institucional" amb una imatge del vaixell de l'ONG Open Arms que durant l'estiu ha estat notícia per les dificultats a l'hora de salvar els migrants a la deriva al Mediterrani. 

cartell
Twitter @MiquelSaperas

El PSC en nega l'autoria

Ràpìdament el PSC de Reus va desmentir l'autoria dels cartells a través del seu compte oficial de twitter. De moment se'n desconeix els responsables o si forma part d'alguna campanya política de partits o associacions que busquen desprestigiar les formacions afectades.