Sortida contundent en l'última victòria de l'any

El Reus Deportiu Miró s'emporta els últims 3 punts de l'any a Lloret en un partit sentenciat per un 0-4 en els 12 primers minuts

El conjunt reusenc ha sortit de bon inici amb les primeres espases. Marc Julià, Raul Marín, Àlex Rodríguez, Romà Bancells i Càndid Ballart sota els pals. Declaració d’intencions per plantar el 0-4 en el marcador en només 12 minuts de joc. El gol més matiner del duel ha estat obra d’Àlex Rodríguez, amb una jugada en solitari.

Raul Marín li ha agafat el relleu en el marcador. Ha estat des de la falta directa, després que el lloretenc Adrià Farré hagi vist la blava per un contacte amb Àlex Rodríguez. De nou Marín, ha perforat la xarxa d’Andreu Muñoz, gràcies a l’assistència de Pablo Nájera.

L’encert de Marín ha continuat, i amb una passada cap a l’olotí, Marc Julià ha culminat amb l’ofensiva inicial del Reus Deportiu Miró.

lloret

Marc González, el màxim golejador del CH Lloret, s’ha encarregat d’aixecar els ànims al conjunt local. Al minut 13 ha encetat el comptador i 4 minuts més tard, ha creuat de nou la línia de gol després de fer botar l’esfèrica.

Toc d'atenció abans del descans

El tècnic Jordi García ha fet un toc d’atenció a l’equip en l’últim temps mort abans d’enfilar el túnel de vestidors. El partit se li escapava al Reus, amb un 2-4 i sense domini de les contres.

A la represa, Marc Julià, assistit per Nájera, ha fulminat la pilota en l’aire i ha signat el 2-5. El Reus havia tornat. Altra vegada vencent la gravetat, Julià ha sorprès Muñoz elevant la bola des de darrere de la porteria. Així completava el seu triplet de dianes. Ferran Giménez també hi ha dit la seva al minut 41, anotant el 2-7. Marín ha marcat el vuitè des del punt de penal, i hat trick particular del pitxitxi.

Des de la bola aturada, el Lloret ha maquillat la victòria contundent del Reus: Max Thiel des del punt de penal i Marc González, a la directa.