Back to top

SOS Canicat recull 700 euros en la caminada solidària

Amb l'objectiu de recaptar fons per a la millora de les instal•lacions, l'associació protectora d'animals SOS Canicat, ha organitzat una caminada solidària en què hi han participat 230 persones.
caminada solidària amb gossos pel passeig de la Boca de la Mina

El nombre d'inscripcions ha superat totes les expectatives, i han estat 230 persones, amb els seus gossos, les que han participat a la caminada. Es tracta d'una iniciativa solidària que ha organitzat SOS Canicat per tal de recaptar fons per reformar l'espai on tenen acollits una trentena de gossos.

Els participants, però, a més de contribuir a la causa solidària, valoren el fet de gaudir de l'aire lliure compartint un matí amb altres persones i gossos, fer exercici, i a la vegada sociabilitzar les seves mascotes, una tasca que a vegades no és fàcil.

A més, la iniciativa forma part d'un projecte de grau en el que estan treballant 5 alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la URV.

Els participants han sortit del passeig de la Boca de la Mina, i han caminat fins a Castellvell per tornar després a Reus. En total s'han recaptat uns 700 euros.