Back to top

"Suportar un nou confinament tindria un impacte molt greu en l'economia de casa nostra"

Són paraules de Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, al Notícies Migdia d'aquesta casa.

Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, ha visitat el Notícies Migdia de Canal Reus per abordar la situació econòmica present i futura del Camp de Tarragona a causa de la pandèmia del coronavirus.

Just afirma que aguantar de nou un altre confinament comportaria un impacte molt greu en l'economia del territori, i "és per aquest motiu que, des de la Cambra de Comerç i també personalment, demano a tothom conscienciació sobre l'ús de la mascareta i de qualsevol altra mesura de seguretat que previngui el contagi de la COVID-19".

Mala imatge per la resta d'Europa

Assegura que la mala gestió de la pandèmia al territori espanyol passa factura al turisme de la Costa Daurada, ja que "s'estan anul·lant moltes previsions de viatges, no solament continentals, sinó de la resta de l'estat".

A més, reafirma que el confinament de la comarca del Segrià és un afegit, ja que molts lleidatans passaven les vacances a casa nostra.

Es necessita inversió

Segon Just, les administracions necessiten més ajudes que no arriben i és per aquest motiu que les han de reclamar al Fons Europeu. Afirma que el govern "no els escolta", especialment en temes d'infraestructures.

Arran d'això, les cambres de comerç de Catalunya ja han presentat una queixa, en el cas de la Cambra de Comerç de Reus, per reclamar l'11% de les inversions sobre el PIB que li corresponen al Camp de Tarragona en aquesta matèria.

Paraules clau:

Notícies relacionades