Back to top

Suspès el concert del Pot Petit al Submarino Sumer Fest

A través d'un comunicat els organitzadors han fet pública la decisió de suspendre l'esdeveniment, que havia de tenir lloc aquest diumenge a la tarda, després de conèixer les últimes mesures adoptades per la Generalitat.

El Submarino Summer Fest suma una nova cancel·lació. Després de comunicar l'anul·lació del concert de Doctor Prats previst per divendres, a causa del contacte estret d'un dels membres del grup amb un positiu per COVID19, cau també l'espectacle infantil del Pot Petit que s'havia de realitzar demà 26 de juliol a les 19h al Parc Sant Jordi.

Els organitzadors del certamen han adoptat aquesta decisió després de conèixer les darreres mesures adoptades pel comitè tècnic del Procicat, que obliguen al tancament de tots els locals i establiments d'oci a Catalunya a partir d'avui, per prevenir la propagació del virus. Tot i que Reus no està subjecte ara mateix a cap limitació horària ni de mobilitat, els promotors han decidit no mantenir el cicle de concerts aplicant criteris de "prudència i precaució".

El Govern considera que davant la situació epidemiològica del conjunt de Catalunya cal prendre mesures especials en certes activitats que poden suposar una trobada important de persones. Així doncs, ha quedat suspesa l'obertura al públic de discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacles, incloent també tots els espais habilitats fora d'aquests establiments. Amb aquesta decisió dur a terme el festival tal com estava programat planteja una situació complicada que s'ha optat per resoldre cancel·lant l'actuació.

El concert, doncs, queda ajornat i es celebrarà en una nova data que es donarà a conèixer més endavant. L'import de les entrades venudes serà retornat automàticament als compradors, sense haver de sol·licitar-se expressament.

Paraules clau:

Notícies relacionades