Back to top

Suspesa la recerca del windsurfista desaparegut a Cambrils

Després de quatre dies de cerca amb diversos mitjans aeris, marítims i terrestres

Avui dijous s'ha suspès les tasques de recerca de l'home que practicava windsurf a la costa cambrilenca i que va desaparèixer diumenge a la tarda. Les alarmes van saltar a les 17h hores de diumenge, quan la seva parella va avisar els serveis d'emergències, fet que i va provocar  la mobilització de la nau Salvamar Fomalhaut, el buc Punta Mayor i l'helicòpter Helimer 221. Efectius de Salvament Marítim i la Creu Roja de Tarragona van iniciar dilluns la recerca. 

Les tasques es concentraven en una zona marítima a més de 20 milles al sud i sud-est de la costa. Finalment aquest dimecres a la tarda, i després de quatre dies, s'ha suspès la recerca del windsurfista. Tot i això, Salvament Marítim ha fet arribar diversos avisos als navegants perquè extremin la vigilància de la zona i puguin detectar possibles indicis del desaparegut. 

En les tasques també han participat la patrullera Río Martín de la Guàrdia Civil i l'helicòpter de Mossos, així com la Creu Roja i patrulles de mossos i policies locals des de terra.

Paraules clau:

Notícies relacionades