Back to top

El TAD confirma la sanció de tres anys pel CF Reus

El Tribunal Administrativo del Deporte va ratificar divendres la sanció als roig-i-negres i aquest dilluns s'ha conegut. El club es quedarà tres anys fora del futbol professional, el que el col·loca a la vora del penya-segat.
El TAD confirma la sanció de tres anys pel CFReus

Al CF Reus només li queda la justícia ordinària. El darrer recurs administratiu no ha tingur cap resultat positiu i el TAD, aquest passat divendres, ha ratificat la sanció al club roig-i-negre: Tres anys d'expulsió del futbol professional. D'aquesta manera es manté la sanció interposada 

El club havia presentat, a través de la SAD, un recurs en el que demanava que la sanció es reduís a un any. Amb un projecte esportiu que amb només una temporada permeti al club la possibilitat de tornar a pujar de categoria, l'entitat continuava tenint una esperança. Si finalment la justícia ordinària no dóna la raó al CF Reus, a tres anys vista sense possibilitat de pujar a segona divisió i retornar al futbol professional, el projecte esportiu quedarà mancat de credibilitat. De fet, el futur de l'entitat perilla per culpa de la situació. 

El TAD ha notificat aquest dilluns al matí la resolució a LaLiga i també a l'administrador concursal del CF Reus.