Back to top

El TAD no accepta la petició de suspensió cautelar de l'expulsió del CF Reus

El Tribunal Administrativo del Deporte denega el recurs presentat pel Club de Futbol Reus Deportiu de suspendre cautelarment la condemna de 3 anys d'expulsió dels roig-i-negres de Segona Divisió imposada pel jutge disciplinari de LaLiga.
Imatge de la manifestació d'aquest dilluns a la Plaça del Mercadal

Als del Carrer Recasens i Mercader només els hi queda la justícia ordinària. Un procés que pot allargar-se anys. El Tribunal Administrativo del Deporte ha denegat els recursos presentats pel CF Reus en contra de la decisió del jutge disciplinari de LaLiga. Els roig-i-negres van presentar al·legacions aquesta setmana amb la finalitat de rebaixar la condemna de 3 anys d'expulsió dels reusencs de la Segona Divisió. L'entitat però ja ha obtingut la negativa a la petició de suspensió cautelar de la sanció.

Mentrestant, els nous propietaris continuen endavant amb el projecte. Russell Platt i Clifton Onolfo ja han obtingut l'aprovació del Consejo Superior de Deportes convertint-se així amb nous propietaris del Reus. El canvi de nom ja és legal i oficial, i per tant, els americans ja podran invertir a partir d'ara el capital per saldar el deute i pagar als treballadors.

Els aficionats, els actius que més dubtes tenen sobre el futur de l'entitat, continuen amb la protesta contra Tebas i la decisió de l'òrgan de govern, i aquest mateix dissabte han convocat una nova manifestació per repudiar una mesura que consideren desproporcionada. Ho expliquen dos membres dels Redblacks, en José Vázquez i l'Iván Iglesias:

"Convoquem una altra manifestació, ja que la del passat dilluns no va complir les expectatives en nombre d'assistents. Aquesta l'hem organitzada amb més temps. Serà dissabte, 2 de febrer, a dos quarts de nou del vespre. Ens desplaçarem de la Plaça Prim a la Plaça del Mercadal".

#Omplimlamercadal, el lema d'una manifestació que pretén donar cabuda a tot el municipi amb la voluntat de salvar el club de la ciutat.