Back to top

Taiwan, el nou aliat dels empresaris reusencs

Taiwan com a oportunitat de negoci. Aquesta ha estat l'objectiu de la ponència que ha acollit aquest dijous la Cambra de Comerç de Reus de la mà del seu ambaixador a Espanya, José María Liu. En aquest sentit, l'ambaixador destaca el gran potencial que té el territori pel que fa al vi, l'oli i els fruits secs.
taiwan

La Cambra de Comerç de Reus continua fent de lligam entre els empresaris del territori i noves oportunitats de negoci, entre les quals es troba el país asiàtic Taiwan. I és que aquest és considerat un dels quatre "tigres asiàtics" al costat de Hong Kong, Corea del Sud i Singapur.

Uns països que destaquen, principalment, en l'àmbit de les tecnologies d'informació i comunicacions (TIC), però no en la gastronomia. Un sector on sí que destaquen els empresaris del territori, tal com assegura l'ambaixador de Taiwan, José María Liu. 

Liu assegura que la gastronomia espanyola agrada, i molt, als seus ciutadans. No obstant això, destaca que les empreses locals han de treballar més en el màrqueting publicitari i augmentar la seva projecció internacional.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Justs'ha mostrat compromès i ha assegurat que la cambra ajudarà a aquelles empreses del territori que decideixin apostar per aquest país. De fet, ha avançat que la Cambra de Reus ja treballa en l’organització d’una missió empresarial en aquest país asiàtic.

Paraules clau:

Notícies relacionades