Back to top

'Tallarem carrers si no reformulen la circulació del nou Mercadona'

Els veïns del barri Monestirs temen que el futur Mercadona situat a l'antiga Sedera trenqui la fluïdesa de vehicles al passeig Misericòrdia.

Mentre les obres del nou Mercadona ja estan en marxa, el veïnat s'oposa al que hauria de ser l'accés principal de vehicles al supermercat ja que afectaria la fluïdesa de circulació del barri. En aquesta línia, proposen dos nous accessos d'entrada i sortida de cotxes, tots a la zona que toca amb l'avinguda Sant Bernat Calbó.

Amenaces i reivindicacions

En aquest sentit, el que volen evitar és l'acumulació de vehicles per entrar i sortir del Mercadona a la zona del passeig Misericòrdia. Si les propostes i demandes no són escoltades pel consistori i l'empresa valenciana, els veïns amenacen de tallar el carrer Evarist Fàbregas i un tram de l'avinguda Sant Bernat Calbó i fer pressió per mantenir la calma circulatòria al barri.

Obres a la Sedera

Una dècada de polèmiques

El destí final de l'antiga Sedera ha estat un camí ple d'estira-i-arronses que finalment, ha acabat amb el contentament del veïnat. Aquests opinen que la construcció d'un gran supermercat afavorirà la zona i no trencarà amb l'estètica del barri.

Paraules clau:

Notícies relacionades