Back to top

Tarragona busca conquerir el turisme de proximitat

La Diputació llença una campanya per promocionar les dues marques turístiques del territori, la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre.
turisme

Una campanya adreçada, principalment, a atraure el turisme català i estatal. La possibilitat d'obrir les portes al visitant internacional no es descarta, per bé que s'enten que la conjuntura és molt més complicada.

La Diputació de Tarragona és conscient que el turisme és un dels motors del territori i un dels sectors que pitjor ho estan passant durant aquestes primeres etapes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia. És per això que s'han llençat dos espots per intentar captar turistes de cara l'estiu. 

Més tenint en compte que a la demarcació hi ha hagut una incidència molt baixa del virus respecte d'altres territoris, i també atenent als atractius per a les famílies, de costa i d'interior, que té el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Per tot plegat, l'anunci d'aquest cap de setmana de Pedro Sánchez de fomentar el turisme a partir del juliol ha estat ben valorat per la Diputació, que aprofita tot plegat per incidir en la necessitat de refermar els valors i atractius del territori més que mai. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades