Back to top

EL Tarragona SPSP s'endú el derbi de voleibol de Primera Catalana

Els reusencs han perdut per un resultat 2 a 3 en un partit molt renyit al Pavelló Olímpic de Reus.
Imatge de l'equip sènior masculí del Club Voleibol Reus

L'equip sènior masculí del Club Voleibol Reus ha perdut aquest cap de setmana en el derbi de voleibol territorial contra el Tarragona Sant Pere i Sant Pau, un conjunt que se situa a les posicions capdavanteres de la classificació.

Els reusencs han lluitat fins al final deixant un resultat de 2 a 3 a l'electrònic del Pavelló Olímpic.

Marc Ferré, jugador del sènior masculí del Culb Voleibol Reus: "Ens hem mentalitzat molt abans de jugar aquest derbi. Hi ha molta rivalitat entre nosaltres i no valen les excuses".

Imatge del derbi territorial de voleibol entre el Club Voleibol Reus i el Tarragona SPSP
Imatge del derbi territorial de voleibol entre el Club Voleibol Reus i el Tarragona SPSP

Mala dinàmica pels conjunts sèniors

La sort no està somrient aquesta temporada al Club Voleibol Reus, ni sènior masculí, ni tampoc al femení.

Tots dos equips només sumen una victòria en aquest any esportiu; les fèmines per la remodelació gairebé completa de la plantilla i els nois pel debut a una categoria superior, la Primera Catalana.

Josep Maria Cano, president del Club Voliebol Reus: "Hem fitxat un nou col·locador per l'equip sènior, que és la figura que més necessitàvem".

Tot i la mala dinàmica dels equips sèniors, la base del Club Voleibol Reus gaudeix de més bona salut que mai. Ara mateix el club disposa de fins a nou equips, quatre de federats i cinc que competeixen en les lligues del Consell Esportiu del Baix Camp; en total, un aleví, un infantil femení, un cadet masculí i un de femení, un juvenil femení i masculí i tres equips sèniors.

Notícies relacionades