Back to top

Tàrtar de tonyina | Cambrils al plat

Avui us proposem un plat fresc amb un producte molt preuat arreu del món i ben popular a casa nostra: la tonyina vermella. La prepararem en cru, una de les millors maneres de gaudir del seu sabor.
tartar tonyina

EL RESTAURANT: DENVER

El Llorenç Blasco és el propietari del restaurant Denver i del xiringuito amb el mateix nom situat a la platja del Regueral. Tant en un com en l’altre, hi menjareu d’allò més bé i hi trobareu plats com el d’avui: una proposta fresca de colors espectaculars.

El Ximo Rodríguez és professor de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i ha treballat molts anys com a cap de sala,  per això d’steak tartar n’ha fet molts però de peix, avui s’estrena.No us perdeu el resultat: un tàrtar de tonyina amb mango i maduixes, espectacular!

LA RECEPTA: TÀRTAR DE TONYINA

Ingredients:

  • 200 g de llom de tonyina
  • 50 g de mango
  • 50 g de maduixes
  • Oli d’oliva
  • Escates de sal
  • Sal fina
  • Vinagre de Fòrum
  • Micro cebes
  • Esferes d’oli
  • Caviar de plàncton
  • Oliva negra liofilitzada

Instruccions:

  1. Talleu la tonyina a daus i poseu-la a la base del motlle.
  2. A continuació, talleu el mango també a daus i poseu-lo dins del mateix motlle, per sobre de la tonyina.
  3. Feu el mateix amb les maduixes i la ceba.
  4. Finalment, feu una vinagreta amb la sal fina, l’oli i el vinagre.
  5. Desemmotlleu i afegiu-hi la vinagreta.
  6. Acabeu de decorar el plat amb les esferes d’oli, el caviar de plàncton i l’oliva negra liofilitzada. Si no teniu aquests ingredients, podeu posar-hi unes fulles de menta i olives negres normals, picades ben petites.

CONCURS

concursmiro

 

Notícies relacionades