Back to top

El Tastaverd inunda Riudecanyes

La XII edició de la fira Tastaverd concentra activitats, productors i visitants en un sol dia per tal de donar a conèixer productes ecològics i de proximitat.
parades i visitants pels carrers de Riudecanyes en la XII edició de la fira Tastaverd

Dia esplèndid per celebrar la XII edició de la fira Tastaverd. Els carrers de Riudecanyes s'han omplert de visitants, alguns que assisteixen a l'esdeveniment per primera vegada i d'altres repeteixen cada any. Com a novetat d'enguany el municipi s'ha vestit al més pur estil de l'Oest Americà. Una decoració per tot el poble on cada entitat riudecanyenca també s'hi ha sumat adequant elements del Far West.


L'objectiu de l'esdeveniment és promoure els valors de l'agricultura tradicional, ecològica i els productes de proximitat així com donar a conèixer les labors artesanals i els antics oficis. És per això que en la fira s'hi han pogut trobar estands de tots tipus així com les mostres de l'ofici de ferrer o fuster.

Per acompanyar la fira també s'han dut a terme diverses activitats tan infantils com per als més adults. Un tast d'oli i vins, un concurs de pintura ràpida o la representació de Teatre Musical "la Història de l'Oest Americà", han estat algunes de les propostes que els visitants hn pogut gaudir en aquesta edició del Tastaverd.

Notícies relacionades