Back to top

Tataki de mitjana de vedella

Les receptes del Gastromòbil: Restaurant L’Espurna d'en Jordi Gallau de Cambrils
espurna

El Jordi Gallau és el xef de L'Espurna d'en Jordi Gallau, un restaurant de cuina mediterrània on també trobareu plats com aquest Tataki de mitjana de vedella. Preneu nota que comencem!

Ingredients

  • Mitjana de vedella
  • Salsa de soja
  • Oli de girasol
  • Oli d’oliva DO Siurana
  • Gingebre
  • Suc d’una llimona
  • Llavors de rosella

Elaboració

  1. Feu una salsa amb la salsa de soja, oli de girasol, oli d’oliva DO Siurana Gingebre, el suc d’una llimona i llavors de rosella.
  2. Poseu la carn a macerar amb la salsa.
  3. En la cuina professional la maceració es fa entre 40 i 60 dies, però a casa, deixeu-la macerar el màxim temps possible, al vostre gust.
  4. Després feu talls d’un dit de gruix i marqueu-los a la paella amb un raig d’oli d’oliva.
  5. Serviu la carn acompanyada amb la salsa de la maceració.

El Restaurant

jordi gallau

Restaurant l'Espurna d'en Jordi Gallau

Telf.: +34 977 36 31 27

Carrer Pau Casals, 39 Cambrils

Maridatge

Mon Pare Criança 2016, Les Vinyes del Convent

Totes les receptes

Notícies relacionades