Back to top

El Teatre Bravium s'omplirà de fantasia

Bravium Teatre ja ho té tot a punt per encetar el cinquè cicle d'espectacles familiars. Un certamen que reunirà diversos artistes del territori i de la resta de Catalunya. Els encarregats de donar el tret de sortida seran la Companyia Els Picarols, aquest diumenge 3 de novembre.
Jordi Carré, col·laborador de Bravium Teatre.

L'escenari del Teatre Bravium es bolca de nou en el teatre infantil. A través del cinquè cicle d'espectacles familiars ofereixen un novembre ple d'històries i fantasia. Es podrà gaudir de les propostes cada diumenge del mes a les dotze del migdia.

El primer espectacle, però, 'La Festa de la Tardor' també s'oferirà a les sis de la tarda. El cicle es completarà amb 'Per terra de dracs', de la companyia de Pep López, el pròxim 10 de novembre. L'actor Joan Reverté, de la Companyia Invisible Titelles, explicarà les aventures d'en Tabalet el dia 17. I l'encarregat de tancar el cicle serà en Xavi Bufasons, el 24 de novembre. És capaç de crear instruments de fent amb objectes del dia a dia com una tanca d'obres, una regadora o una escala.