Back to top

El Teatre Fortuny rep l'òpera de Simfonova

El concert està ideat i dirigit per Marcel Gorgori i anirà a càrrec de l'Orquestra Barcelona Filharmonia, amb 60 músics, i els solistes Carles Cosías i Albert Casals (tenors), Isabella Gaudí i Carles Pachón
noticies

El Teatre Fortuny s'omplirà aquest divendres de gom a gom per escoltar una nova proposta de la Simfonova, que popularitza les músiques operístiques amb el concert "Òpera, de què vas?".

El concert està ideat i dirigit per Marcel Gorgori i anirà a càrrec de l'Orquestra Barcelona Filharmonia, amb 60 músics, i els solistes Carles Cosías i Albert Casals (tenors), Isabella Gaudí (soprano) i Carles Pachón (baríton).

Amb una durada de 2 hores i 20 minuts amb una pausa per a l'entreacte, el concert vol situar al públic i fer-lo reflexionar sobre el tòpic dels arguments operístics "a l'òpera, la música està molt bé, però els arguments són infumables", segons indica la mateixa Simfonova, que voldrà fer veure com els arguments del cinema i de l'òpera són molt més pròxims del que sembla.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 38 euros i els 15 euros i és un dels espectacles del programa inclosiu de Benestar Social Apropa Cultura.

Espectacle familiar

D'altra banda, el Teatre Fortuny acollirà dissabte a la tarda, en una doble sessió a les 17:30 h i a les 19:15 h, l'espectacle familiar "Història d'un mitjó", de Pablo Vergne.

L'espectacle, que té una durada de 50 minuts i està especialment recomanat per a nens i nenes de 4 a 8 anys, explica les peripècies d'un mitjó que busca sense descans el seu amic perdut.

És una nova creació de La Canica, que ens presenta aquesta història teatral interpretada per Maria Ballús Corrius i Sergi Gibert. Les entrades tenen un preu únic de 5 euros. Aquest espectacle també forma part de la programació d'Apropa Cultura.

canalreus a telegram

Notícies relacionades