Back to top

Teatre singular i per a tots els públics, al Fortuny

La programació del quart trimestre del Teatre Fortuny s'engegarà aquest dissabte i comptarà amb 17 espectacles i 21 representacions. El consorci reitera una programació basada en espectacles per a tots els públics i en espectacles singulars, que permetin seguir projectant Reus en la primera línia de les sales de teatre del país.
Programació Teatre Fortuny 4t trimestre.

'Annie, el Musical'. Així és com el Teatre Fortuny encetarà aquest dissabte la programació del darrer trimestre de l'any. Un espectacle que evidencia l'aposta del consorci per portar espectacles que puguin atraure tots els públics, però que també serveixin de referència per a altres teatres. Es podrà comptar, per exemple, amb Albert Pla que presenta 'Miedo' el pròxim 5 d'octubre o amb la presentació de la gira de comiat de Joan Dausà amb 'Ara som gegants'. El gerent del Consorci del Teatre Fortuny, Josep Margalef, ha destacat que 'aquesta aposta ens serveix per guanyar capitalitat en el món del teatre'.

El final de l'any teatral també comptarà amb el Cicle Grans Mestres que donarà el tret de sortida l'1 d'octubre, amb l'essència de Txèkhov, amb textos com 'l'Hort dels cirerers'. Un certamen que també busca el talent local. El dramaturg i director del cicle, Francesc Cerro-Ferran, ha subratllat que 'el 50% dels artistes que hem tingut i tindrem en el Cicle Grans Mestres són de casa nostra'. La programació també veurà espectacles infantils com la gira dels 10 anys del 'Pot Petit', el 21 de desembre, i concerts ja habituals com el d'Any Nou, de Johann Strauss, el 28 de desembre.

Paraules clau: