Back to top

El teatre uneix Reus, Tarragona i Valls

Les tres principals ciutats del Camp de Tarragona han treballat en la mateixa línia per estrenar la nova proposta de la productora tarragonina.
Els responsables de l'obra i els regidors de cultura de les tres ciutats

L'estrena de l'obra de teatre "Els tres aniversaris" de la Sala Trono uneix Reus, Tarragona i Valls. Es tracta d'una obra de Rebekka Kricheldorf, una autora que mai s'ha representat a Espanya. El text prendrà vida a casa nostra sota la direcció del gironí Jordi Prat i amb un repartiment de luxe.

"Els tres aniversaris" és una aposta de la productora tarragonina i també compta amb la coproducció de Teatres de Tarragona, el Teatre Bartrina de Reus, Teatres de Valls i La Villaroel. L'aliança entre les ciutats del territori permetrà que l'obra s'estreni als teatres del Camp de Tarragona abans de fer el salt a la resta d'escenaris del país. A Reus es podrà veure el 30 d'abril al Teatre Bartrina. 

Feia temps que Reus no apostava per una coproducció teatral i asseguren que aquesta forma de treball podria repetir-se en un futur. La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha celebrat l'acord entre municipis i ha expressat que "és una forma de treballar, de fer cultura que és molt enriquidora per a tots i crec que a partir d'aquí podrem tenir diferents experiències en aquesta línia de treball". 

Per la seva part, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Josep M. Prats, també valora l'entesa entre les tres ciutats i afirma que "és un projecte que transcendeix les nostres comarques".  Al seu temps, el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, Marc Ayala, ha posat en valor la suma de complicitats en aquesta iniciativa i ha remarcat que l'aposta per aquest projecte teatral també compta amb el suport de Salt i de Barcelona. 

En aquest sentit, les tres regidories de cultura de les ciutats han coincidit en valorar positivament aquesta experiència de treball col•laboratiu i mantenen les portes obertes a futures aliances. 
 

Notícies relacionades