Back to top

Tebas diu que l'adequació de l'estadi del CF Reus ha de començar al juliol

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha assegurat que les obres d'adequació de l'estadi municipal del CF Reus han de començar aquest juliol. Ha descartat que aquestes es prorroguin més i ha vist amb bons ulls que l'equip roig-i-negre hagi de jugar en un altre camp, si es dóna el cas. Tot plegat en una xerrada que ha dut a terme al Círcol, aquest dilluns al vespre.
Tebas diu que l'adequació de l'estadi del CF Reus ha de començar al juliol.

El president de LaLiga, Javier Tebas, s'ha posicionat respecte als treballs d'adequació de l'Estadi Municipal del Club de Futbol Reus Deportiu. Ha posat sobre la taula la necessitat de millorar les instal·lacions, tal i com han fet la resta de clubs que han arribat a Segona Divisió. Ha deixat clar que seria complicat seguir prorrogant les obres i que, per tant, aquestes haurien de començar al juliol. Tebas ha destacat que 'es tracta d'una lliga on tots els clubs han fet molts esforços i el Reus Deportiu no pot ser menys, per això les obres haurien de començar al juliol'.

Aquestes declaracions s'han donat en el marc de la conferència 'Hacia dónde va la industria del fútbol español. Retos', que ha pronunciat al Círcol aquest dilluns al vespre. En pla general, ha mostrat el seu suport per aplicar el sistema de vídeo arbitratge.

Desenes de persones han participat en aquesta xerrada que ha explicat com s'ha transformat la indústria del futbol a tot el país. Un negoci que, segons Tebas, no creu que perjudiqui als clubs petits.