Back to top

Tebas no garanteix que el CF Reus acabi la competició

Tebas, president de LaLiga, ha qualificat la situació de 'molt complicada'.
Tebas - wikipedia

El president de Laliga, Javier Tebas, no assegura que el CF Reus acabi la competició. Així ho ha manifestat després de la reunió que ha mantingut amb part de la plantilla roig-i-negra aquest dimarts a Madrid juntament amb el president de l'AFE, David Aganzo.

Ara, la pilota està a la teulada dels futbolistes, que han de decidir si accepten el préstec de Laliga per cobrir el pagament de les nòmines del que resta de temporada o denuncien al club reusenc pel deute de 3 mensualitats i, d'aquesta manera, poder quedar lliures.

Tebas ha mostrat el seu respecte davant la decisió que es prengui ja que ho considera una situació "molt complicada". Es tracta d'una decisió que s'ha de prendre en hores. Si decideixen cobrar les nòmines amb l'aval que el Reus té dipositat en Laliga i amb part dels ingressos de televisió seguiran al Reus fins que finalitzi la temporada. En cas contrari, podran rescindir el seu contracte i quedar lliures per negociar amb un altre club.

Una decisió que seria perjudicial ja que la llei permet que 12 futbolistes es puguin marxar i la plantilla del club reusenc és de 16. En aquest sentit, Laliga no permetrà cap moviment d'incorporacions al Reus fins que no hi hagi una ampliació de capital. Això passa perquè el màxim accionista vengui el club o que un grup inversor adquireixi un paquet considerable de l'accionariat.

En el cas que 12 jugadors del Reus demanessin quedar lliures la situació esquitxaria de ple a Laliga, que veuria com la Segona Divisió es queda amb 21 equips a mitja temporada.

Notícies relacionades