El 'Temps d'Avellana' és ara i sempre
Com ja és tradició, les jornades 'Temps d'Avellana' han donat el tret de sortida a la ciutat de Reus amb un tast d'aquest fruit sec. Gràcies a les indicacions de dos experts, una vintena de prescriptors s'han deixat seduir a través dels 5 sentits: vista, gust, olfacte, oïda i tacte.
Malgrat tot, aquest serà dels pocs esdeveniments presencials que oferirà el 'Temps d'Avellana' d'enguany, segons assegura el president de la DO Avellana de Reus, Pere Guinovart.
L'avellana torna a ser el centre de la polèmica
Com no podia ser d'una altra manera, la jornada no ha estat exempta de polèmica. Segons Guinovart, l'obligació dels pagesos ha de ser la de "defensar que no plegui cap pagès jove" i afegeix: "el que hem de reivindicar al Departament d'Agricultura és que no es perdin més hectàrees de les 3.500 que hi ha, actualment," i això només serà possible si "el pagès es guanya bé la vida".
Un tast on-line a través del YouTube de Canal Reus
Enguany, el 'Temps d'Avellana' també es podrà seguir des de casa. Entre els actes més esperats, un tast on-line que es podrà seguir en directe pel canal de YouTube de Canal Reus, el pròxim dijous 15 d'octubre, a partir de les 19 hores.