Back to top

El Tennis Monterols ja té els 6 participants de l'Slim Diet

Cristina Camacho, Cristina Galan, Cristina Fortuny, Jaume Luna, Javier Artacho i Eduard Rodriguez són els seleccionats.
El Tennis Monterols ja té els 6 participants de l'Slim Diet
Fotografia del Club Tennis Reus Monterols 

El Club Tennis Reus Monterols ja ha seleccionat a les sis persones, 3 dones i 3 homes, per participar en el seu programa d'aprimament Slim Diet, tasca que no ha estat gens fàcil donada les més de 440 peticions que s'han rebut per formar-hi part. Cristina Camacho, Cristina Galan, Cristina Fortuny, Jaume Luna, Javier Artacho i Eduard Rodriguez han estat els seleccionats que posaran a prova el programa Slim Diet a partir de l'1 de febrer i fins al 31 de març.

A través d'una tria específica duta a terme pels entrenadors del Fitness Center del Tennis Reus Monterols i del nou nutricionista que col·labora amb el club reusenc, Josep Maria Llorach, de l'empresa Gantabanax, s'han escollit les sis persones d'entre el gran nombre de possibles candidats.

Slim Diet és un pla valorat en 400€ que consisteix en 12 sessions d'entrenament específic d'entrenament personalitzat i assessorament per a una dieta saludable. Un cop iniciat l'Slim Diet, el públic podrà seguir l'evolució dels 6 participants del programa a través del web www.tennismonterols.cat, i de les xarxes socials del club reusenc, on seran visibles les dades d'aprimament: quilograms aprimats i centímetres d'abdomen reduïts. Les xifres seran actualitzades a mesura que els participants avancin en el programa, fet que permetrà al públic seguir l'entrenament en directe.